Pàgina d'inici > Esport > La no-marató

La no-marató

Se senten estafats, utilitzats de mala manera. I sentir-se utilitzat pels polítics acostuma a fer mal.
Més de 20.000 corredors de tot Europa van anar el primer cap de setmana a Nova York per participar a la marató de la ciutat, la més mediàtica de tot el món. Després de les destrosses de l’huracà Sandy era raonable que la suspenguessin, però l’alcalde va assegurar 5 dies abans, dimarts, que es faria. Que no es preocupessin. Que la ciutat havia superat problemes molt més greus que aquell i que necessitaven tornar a la normalitat per tirar endavant.

Així que els milers d’europeus van agafar l’avió, van mantenir aquell viatge tan costós, per viure en primera persona la marató.

I quan tots ja eren a la ciutat, l’alcalde va decidir que s’ho repensava. Que la ciutat estava “trista” i que la marató no es faria. Ho deia divendres, sabent que tota la gent que venia d’altres continents ja era a Nova York. Que no podien cancel·lar el viatge. Que s’estarien el cap de setmana allà i que farien la despesa igualment. Au, tot el sector econòmic novaiorquès ben content. I els que havien mantingut la idea que no es podia celebrar una marató pocs dies després del desastre de l’huracà, també, ben contents. Perquè l’alcalde, al cap i a la fi, havia rectificat i els havia fet cas.

I els milers de persones que venien de fora? Ah, doncs que s’aguantin. Total, això no repercutirà en la marató de l’any que ve. Tenen una llista d’espera llarguíssima.

L’alcade ja té el que volia: ha quedat bé amb tothom a la ciutat. Les eleccions eren dos dies després, no podia fer un lleig a ningú! I els de fora? Ah, és igual, els de fora. Els de fora són de fora, no han de votar. I mentrestant, que facin una volta per la Fira del Corredor, que, això sí, no cal suspendre-la.

Anuncis
  1. Encara no hi ha cap comentari.
  1. No trackbacks yet.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: