Carrers

Pensava que seria missió impossible, però vaig trobar feina d’allò que havia estudiat. Maletes, i cap a Mallorca. Durant els primers mesos em vaig empapar de geografia illenca anant de rodatge en rodatge: d’Andratx fins a Portocristo, de Pollença fins a Sa Ràpita.

Vaig descobrir ben aviat allò que tants illencs sempre han criticat: que la xarxa de transport públic no basta com per poder prescindir del cotxe. El tren cobreix part de l’illa (les línies que va impulsar a la segona meitat del segle XVIII l’enginyer Eusebi Estada). Però per exemple, per anar cap a l’oest de l’illa, s’ha d’agafar autocar, i això no sempre és recomanable… i menys en alta temporada turística!

He après moltes de coses de l’illa. Com per exemple, que Manacor, tot i ser una ciutat poc turística i tirant a lletja, és el bressol de grans personalitats (els esportistes Rafel Nadal i Albert Riera, els escriptors Antoni Maria Alcover i Miquel Àngel Riera, el músic Joan Bibiloni, etc.).

Podria dir moltes més coses de Mallorca… però no sé com encabir-hi “Hiroshima”. És l’únic nom de carrer que em falta posar en el text per completar la llista de tots els domicilis on hauré viscut durant aquests set anys i busques.

D’aquí a uns dies em mudo per cinquena vegada!

Anuncis
  1. Encara no hi ha cap comentari.
  1. No trackbacks yet.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: