I què podem fer?

“La reforma laboral em costarà una vaga general”. Això deia Rajoy a finals de gener i sí, evidentment li ha costat una vaga general. I mil-i-una manifestacions, també. Tantes, que han perdut tota la força.

El govern ja fa setmanes que es prepara per aquesta vaga i ha demostrat que li és absolutament igual. No en pensa canviar ni una coma, de la reforma. I les empreses, emparades per la nova normativa, deixaran que els treballadors es queixin i es manifestin i si cal, després, en nom de la crisi, els podrà acomiadar sense cap mirament.

I què podem fer? De veritat, crec que la vaga no servirà absolutament de res. Des d’Europa ho veuran i diran: “Mira, pobrets, com els grecs”. I des de Moncloa ho veuran i diran: “Deixem que facin, pobres, que es desfoguin”. I ja està.

Quina merda.

Anuncis

2 thoughts on “I què podem fer?

Add yours

  1. Tens rao, pero aixo nomes sera el principi. I vindran mes manifestacions, i el poble cada cop estara mes descontent. I en un futur proper, el govern haura de dimitir i convocar eleccions anticipades. Perque no estan fent res ni per nosaltres ni per Europa ni per sortir d’aquesta situacio. Una majoria absoluta d’11 mil.lions de persones no es suficient per tenir carta blanca. I menys quan mes de la meitat va votar enganyat, en un estat ebri per les falses promeses d’un partit que mai ens ha escoltat. Les politiques d’austeritat, les retallades en temes socials i la disminucio de llibertats nomes poden dur-nos a un desenllaç, i malauradament, no es diu prosperitat.

    (perdo per la falta d’accents, teclat angles…)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Crea un lloc web gratuït o un blog a Wordpress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: