Any nou, punt i a part

A veure, prou ja! Prou de lamentar-nos, prou de queixar-nos, prou de fer estadístiques negatives sobre l’any que comença. Prou!!

Per favor, fem un reset, netegem-nos el cervell de negativisme i oblidem-nos de tot això que ens diuen de la crisi. Guanyem alguna cosa sabent com està el panorama i fent-li voltes?

Cadascú ha de mirar d’afrontar la vida el millor que pugui… però com sempre! Quan no ha estat així? Segur que tots hem passat moments horrorosos, encara que no ho diguessin als informatius. El 2004, el 2008… tant se val. Doncs, de la mateixa manera, encara que els diaris diguin el contrari, aquest pot ser un bon any. Depèn de cadascú.

I mirem de fer coses: d’anar al teatre, al cinema, a una fira. Movem-nos. Fem un cafè al bar, comprem-nos un caprici, si podem. Que no tothom està en crisi! I si els que no ho estan actuen com si ho estiguessin, malament.

La situació és difícil, tots ho sabem. Però si a més ens entossudim a pensar una i una altra vegada com és de difícil, llavors sí que no ens en sortirem. Prou parlar de la crisi, prou fer-nos llàstima a nosaltres mateixos, prou lamentar-nos de la situació. Actuem, va. Que se’ns en va l’energia per la boca.

Anuncis

One thought on “Any nou, punt i a part”

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s