Pàgina d'inici > Eleccions 2011 > Tinguem la festa en pau

Tinguem la festa en pau

Ara que ja s’ha acabat el periple electoral i post-electoral, ara que Espanya ja té nou president, ara que el PP ja té el poder absolut, només demano una cosa: sisplau, que ens deixin en pau.

Que ja en vam tenir prou amb l’etapa d’Aznar. Aquella manera d’incitar l’odi cap als catalans no caldria que es repetís. Prou en tenim amb la situació que tenim, com per provocar aquell malestar innecessari, aquella campanya orquestrada des de la dreta més recalcitrant i casposa i executada per mitjans de comunicació de pandereta que, per a mitja Espanya, resulten ser l’únic model d’opinió vàlid.

Tots tenim clar que aquest nou govern actuarà sota les ordres d’Alemanya. Serà un govern de titelles que haurà de posar en marxa les directives que decideixin a Europa. Unes polítiques que no agradaran. I necessitaran cortines de fum. Esperem que Catalunya no es torni a convertir en un “enemic a combatre” per amagar el que realment és un problema. I esperem no haver de sentir més insults cap al nostre país. Que ja en vam tenir prou.

Anuncis
  1. Encara no hi ha cap comentari.
  1. No trackbacks yet.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: