Pàgina d'inici > Altres posts > Els somnis es poden fer realitat

Els somnis es poden fer realitat

Tinc uns amics que em fan molta, moltíssima, enveja. Són la Marta i en Ramon. Ells han aconseguit fer un somni realitat, i no és un somni qualsevol: des de fa 3 mesos estan fent LA VOLTA AL MÓN. O més, aviat, com diuen ells, estan “viatjant pel món”.

No saben quan acabarà aquesta aventura, ni on. L’únic que saben és que no faran res que no els vingui de gust. I de moment, el que els ha vingut de gust és conèixer Egipte, Etiòpia, Kènia i Uganda i, sobretot, la seva gent. És el seu projecte, el seu somni: veure, viure i, sobretot, explicar-ho.

De moment són a l’Àfrica, on han conegut l’àvia de Barack Obama, han estat víctimes d’alguna estafa, han viscut de molt a prop el segrest de les dues cooperants espanyoles al camp de refugiats de Dadaab, han viatjat en mitjans de transport inimaginables… I ara mateix són a Uganda, on en Ramon està plasmant el seu art en la paret d’una casa de Ndali Lodge.

Em fan enveja, però han sigut capaços de fer-ho. I poca gent té el valor que han tingut ells: estalviar durant anys, deixar la feina, el pis, la feina, els amics… i anar a conèixer món. Als que ens falta aquest valor, per ara ens conformem amb el seu bloc: Adondeiremosaparar.

Anuncis
  1. Maria
    17 Novembre 2011 a les 17:54

    La veritat és que és admirable que aquests amics teus facin allò que realment els ve de gust fer, sense quedar-se empresonats en una realitat que moltes vegades ens ofega i de la que no sabem sortir per la por que tenim als canvis… Ells han sabut deixar enrere tot allò que altres conservam per inèrcia, per comoditat, o jo que sé perquè, per perseguir el seu somni. A mi també me fa enveja…

  1. No trackbacks yet.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: