La inutilitat de les campanyes (II)

A mi en aquesta campanya em sona tot igual que sempre… sempre les mateixes paraules (canvi, futur, justícia…), sempre els mateixos cartells. I ja fa més de 30 anys que vivim en democràcia! S’entén que als primers comicis la gent agafés els programes, els llegís i fins i tot arribés a creure-se’ls. Hi podia haver una certa il·lusió. Però l’experiència és un grau, i si alguna cosa hem après és que ara diran i diran i després faran el que voldran.
M’agradaria que algun any arribés un partit diferent, que no caigués en les mateixes “papanades” que fan tots, que no convoqués tots els militants amb les banderetes (això ja ho veig fins i tot patètic). Un candidat amb carisma que no li fes falta cridar consignes de manera ridícula i fer-se fotos forçades envoltat de gent, amb els braços aixecats i els dits en senyal de victòria i amb aquell somriure fals.
En dues setmanes de campanya no em faran canviar d’opinió. No em creuré més uns que no pas els altres, perquè tots segueixen un mateix model: desacreditar el rival, prometre i prometre i fer creure que amb ells el món serà millor. Em dóna la sensació que ens tracten de tontos.
Que no, que no me’ls crec.

Anuncis

One thought on “La inutilitat de les campanyes (II)”

  1. Anònim :
    Totalment d’acord Mercè! A mi me molesta moltíssim aquest aire de superioritat que tenen, com si ells fossin els llests i la resta de mortals fóssim idiotes totals. Trob que en general insulten la nostra intel·ligència i per descomptat això dels mítings és ridiculíssim… el que no entenc és com gent tan “llesta”, no se n’adona del ridícul que estan fent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s