On és el meu paquet de DHL?

Avui és 27 d’octubre. Fa 5 mesos i 5 dies que espero un paquet enviat des de Londres amb la companyia DHL. L’empresa que tanta publicitat fa sobre la seva eficàcia.

Quan feia uns 20 dies que s’havia fet l’enviament, vaig entrar al seu web, on fan un seguiment exhaustiu de cada enviament. I la sorpresa va ser veure que el paquet (que havia d’arribar a Mallorca) es trobava a Algèria. Em vaig posar en contacte amb la companyia i van dir que ho arreglarien de seguida.

Un mes i mig després… res de res. Qui m’ho havia enviat es va posar en contacte amb la seu de la companyia a Londres, on li van dir que em trucaria la delegació espanyola. Efectivament, uns dies després em van trucar des d’Espanya per “confirmar” que no m’havia arribat el paquet. Veient que tot seguia igual, se’n van desentendre i els espanyols van dir que se n’havien de responsabilitzar a la seu anglesa. Hem fet 3 reclamacions allà i ningú no ens dóna cap resposta.

He donat el paquet per perdut (sort que no era res de valor sentimental… però sí econòmic!). DHL no ens ha compensat ni per la pèrdua de l’enviament ni per la pèrdua de temps.

Fantàstic.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s